top of page
  • Writer's pictureOrsolya Olah

Keskeny vibrátorok hipertóniás medencefenékre, szexuális behatolási zavarokra

Ezt a posztot is hónapok óta tervezem, de a folyamatos időhiány nem kedvez a blogírásnak. Nem halasztom tovább, de cserében nagyon lényegretörő leszek.


A pácienseink egy jelentős része nem a meggyengült medencefenék, hanem épp ellenkezőleg, a túlzottan tónusos medencefenéki izomzat következtében kialakult panaszok miatt látogat hozzánk. (Fun fact: a kettő együtt is előfordulhat, lehet az anatómialag sérült, statikailag meggyengült medencefenéki izomzat is hypertóniás.)


Az ő esetükben nagyon sokat segíthetnek a kisebb, vékonyabb vibrációs eszközök, ebből az egyik nagyon jó minőségű, de csak Amerikából rendelhető és drága eszköz az Intimate Rose:



Szerettem volna erre valami alternatívát találni, így berendeltem az Aliexpressről néhány készüléket, amiket górcső alá véve az egyik felelt meg leginkább a kívánalmaimnak, ez pedig egy kis vékony hajlítható vibrátor, amivel szintén meg lehet próbálni az izmok lazítását és hiperszenzibilitás esetén a hám érintését.

Az ára is töredéke a fent linkelt Pelvic Wandnek, így ha nem is válik be, nem dobott ki az ember több tízezer forintot az ablakon.

Mivel az eszköz kicsi és puhább, hajlítás esetén nem tartja a formáját végtelen ellenállással szemben, így egy pudendus neuralgiánál nem elég, de szexuális probléma esetén teljesen jól működhet.








694 views
bottom of page